SAHABAT IKLAN 1 MINIT:

Monday, December 2, 2013

"FENOMENA TELCO TTTE SEMAKIN MENGGANAS...!!!"

Nama: kufat
Email: nurnabila1997@gmail.com
Website: http://goo.gl/1ihCIg
Tajuk: "FENOMENA TELCO TTTE SEMAKIN MENGGANAS...!!!"
Iklan: Salam...

TuneTalk-ToneExcel Referal program merupakan satu peluang yang amat hebat kerana:

1. Service provider yang diberikan adalah Tunetalk yang terkenal kerana ia dikendalikan oleh TuneGroup yang mengandungi AirAsia, TuneHotel, TuneMoney dan TuneTalk sendiri.

2. Produk yang diketengahkan oleh ToneExcel ini adalah prepaid dimana kita tahu ia merupakan produk keperluan rakyat negara kita. Boleh dikatakan 80% daripada penduduk di Malaysia menggunakan handphone dan mereka adalah bakal pelanggan kita.

3. Mudahnya program ini adalah tugas kita hanyalah mengedarkan simkad prepaid Tunetalk-ToneExcel kepada sahabat, rakan, saudara mara yang menggunakan hand phone. Apabila mereka topup maka kita akan mendapat hasil dari topup mereka.

4. Yang menjadi kelebihannya adalah mereka top up bukan dengan kita, mereka boleh topup dimana sahaja, seperti di 7Eleven, kedai2 topup, stesyen minyak, maybank2u, cimbclik dll.

5. Modal kita bukan banyak, beli simkad tersebut sebanyak RM80, dapat kredit RM30, register didalam program ini, dan dah boleh mulakan perniagaan ini.

6. Dapat jual pada seorang pun dah kira ada income, kalau kawan kita tu gunakan simkad tersebut seumur hidup, maka seumur hiduplah kita dapat komisyen dari ToneExcel dan komisyen tersebut akan dimasukkan kedalam bank kita.

7. Kalaulah masa kawan kita tu top up di 7Eleven lah katakan, dan ketika itu kita sedang tidur, naaah, ini yang dikatakan tidur pun dapat duit.

8. Kalau kita tak buat pun, memang kita pakai handphone, duit habis jugak, daripada pakai handphone tak dapat duit lebih baik pakai handphone dapat duit. Cuba fikirkan berapa ramai ahli keluarga kita yang pakai handphone, rakan karib kita yang pakai handphone, rakan sekerja pakai handphone, berapa pula duit yang mereka keluarkan setiap bulan hanya untuk beli prepaid atau bayar bil taliphone, kesemua mereka ini merupakan bakal pelanggan anda.

9. Ada bantuan pulak lagi, jika anda ingin sebarkan program ini untuk cari downline secara online, boleh dapatkan website percuma dari kami. Free pulak tu.

10. Program ini masih baru, baru dilancarkan pada 5/8/2010 di Hotel Sunway, Petaling Jaya, anda berpeluang menjadi antara orang2 yang awal, jangan tunggu sehingga sudah berjuta pengguna menyertai program ini, baru kita ingin sertainya, dikuatiri agak terlambat.

Luangkan masa untuk melihat website http://goo.gl/1ihCIg ini, fahami dan berkenalan dengan produk telekominikasi terlebih dahulu.


Sekarang pakai prepaid or line?

Prepaid or line tiada masalah.

Saya perkenalkan ToneExcel Prepaid powered by TuneTalk

Sedikit Pengenalan.

1. Sim Pack ini berharga RM80
2. Mengandungi RM30 reload value
3. Anda boleh mengekalkan no lama anda.
4. Top up di mana mana sahaja. 7evelen, KKmart, kedai handphone, M2U, Cimbclick. Cakap sahaja saya mahu top up TuneTalk.
5. Setiap kali reload akan kumpul point yang boleh ditukarkan kepada hadiah
6. Free RM100K Personal Insurance coverage dari Tune insurance.

Di atas adalah secara simple apakah itu ToneExcel prepaid.

di sini:

http://goo.gl/1ihCIg


Info menarik untuk yang ingin berniaga.

1. Menjual sim pack.

Sim pack berharga RM80 dijualkan kepada rakan / customer anda. Komisen anda adalah RM20

2. Pasif income dari top up.

Anda tidak menjual top up untuk Tone Excel. Anda boleh mendapatkan pasif income dari amount top up yang di lakukan oleh customer anda yang telah membeli sim pack dari anda.

Customer anda top up di mana mana sahaja. Anda akan mendapat komisen setiap bulan selama lifetime.

28 Sebab kenapa PERLU BERTUKAR dari TELCO SEDIAADA ke TUNETALK TONEEXCEL

1. Anda boleh mengekalkan nombor telefon sedia ada
2. Tiada had masa - boleh buat cepat atau perlahan
3. Anda boleh menaja tanpa had
4. Bonus dibayar 3 kali sebulan (11hb, 21hb, 31hb)
5. Tiada produk untuk dijual..hanya perkenalkan simkad
6. Anda boleh memiliki beberapa akaun (maksima hingga 10 akaun)
7. Tak perlu ingatkan rakan di dalam network utk top up sebab memang mereka selalu topup
8. Tak perlu beli stok yang banyak
9. Penyelenggaraan rendah- RM20/bulan sahaja
10.Kos rendah untuk memulakan perniagaan
11.Pasaran meluas (37 juta pengguna telefon bimbit)
12.Produk yang diperlukan hampir semua orang
13.Umur 12 tahun pun boleh turut serta
14.Terbuka kepada bukan warganegara yang memiliki passport
15.Satu cara mudah untuk mendapatkan pendapatan pasif seumur hidup
16.Dapat P.A insurans 100k
17.Dapat point bole tukar ke tiket airsia,hp,diskaun tune hotel
18.Lucky draw setiap minggu/bulan
19.Bonus 2 bulan sekali dan setahun sekali
20.Bonus Umrah(muslim) dan Percutian(non muslim)
21.Bonus Sponsor paling tinggi dan Bonus Topup paling tinggi
22.Income bole diwarisi sampai bila2 selagi simkad aktif
23.Ikut coverage celcom,dimana ada celcom disitu ada tunetalk
24.Boleh topup dimana saje sama dengan telco yg lain
25.Boleh buat call/sms/internet(data plan)
26.Diiktiraf oleh Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM)
27.Menjadi biz partner sykt2 besar spt Stesen2 minyak,Bank2,7e ,Giant,Tesco dll
28.Dimiliki oleh sebuah syarikat yang sangat kukuh iaitu TuneGroup.com

JIKA BUKAN INI,APA LAGI? JIKA BUKAN SEKARANG,BILA LAGI?

http://goo.gl/1ihCIg
Ip Pengirim: 175.137.236.48

No comments:

Post a Comment




WEBSITE IKLAN PERCUMA

.
BANNER SAHABAT