SAHABAT IKLAN 1 MINIT:

Tuesday, July 19, 2011

Rawatan alternatif kanser ovari dan rahim : Vitamin B17 biji apricot

Nama: dini
Email: payah.betul@gmail.com
Website: http://rawatkanser.com
Tajuk: Rawatan alternatif kanser ovari dan rahim : Vitamin B17 biji apricot
Iklan: Simptom-simptom kanser pangkal rahim

Kebanyakan wanita tidak mempunyai sebarang tanda atau gejala pada peringkat awal barah pangkal rahim. Gejala barah selalunya tidak dirasai oleh pesakit sehinggalah barah telah merebak ke tisu dan organ lain.

Berikut kemungkinan tanda atau gejala cervical dysplasia atau barah:

Tompokan darah atau sedikit pendarahan antara tempoh kering haid atau selepas haid

Pendarahan haid berpanjangan dan banyak daripada biasa.

Pendarahan selepas putus haid

Sakit semasa hubungan seksual

Penambahan lelehan dari faraj

Jika anda mengalami gejala ini, sila berjumpa doktor dengan segera.

Allah yang datangkan penyakit dan juga penawarnya


Kenapa kita Harus makan Apricot kernels ?


Kernels aprikot merupakan kumpulan nut dan seed ( kekacang dan bijirin ). Tidak ada bezanya dengan kumpulan kekacang dan bijirin yang lain. Apa yang membezakanya adalah kandungan hasiat didalamnya yang sangat luar biasa, terutama Apricot Organik . Dalam bahasa nutrient, Biji Apricot ini di sebut mengandungi Amigdalin, yang juga dikenali sebagai vitamin B17. B17 ini dapat membantu membunuh sel- sel kanser dalam badan kita, Hasilnya dapat membebaskan diri kita dari serangan penyakit ganas ini (kanser). Merupakan pembunuh senyap.

Amigdalin (Vitamin B17) dapat di perolehi didalam beratus-ratus jenis tumbuhan . Dalam diet pemakanan kita harus ada B17. jika tiada B17 dalam diet pemakanan anda boleh di hidapi penyakit kanser. Selain dari Apricot Kernels B17 juga boleh di perolehi dari badam pahit (amigdalin ( mempunyai rasa pahit - badam manis tidak mengandungi B17 ), epal pips, benih-benih anggur, sekuang, buah beri, ubi kayu, biji buah oren dan biji benih yang lain.

Terdapat banyak cara yang anda boleh gunakan untuk melawan kanser. Salah satu ialah dengan cara membina sistem imun supaya ia menjadi sangat kuat dan dapat melindungi anda dari kanser. Satu lagi adalah menggunakan supplement with antioxidants yang dapat melawan carcinogens dalam badan anda. Bagaimanapun, B17 menggunakan cara yang sangat unik. Yaitu secara langsung menyerang sel kanser ( directly attacks cancer cells). Maka hasilnya jauh lebih baik dari cara yang telah saya sebut di atas.

http://rawatkanser.com
Ip Pengirim: 60.52.109.109

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA

.
BANNER SAHABAT